Καλέστε μας να καταχωρήσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και κερδίστε δώρα και εκπτώσεις με τις αγορές σας!
 

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργαζόμενη εταιρία courier 'Γενική Ταχυδρομική'. Η επιλογή εναλλακτικής μεταφορικής μπορεί να ζητηθεί από τον πελάτη, με δική του ευθύνη της αποστολής. Εάν δεν επιθυμείτε να τα αποστείλουμε στο χώρο σας, μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει απευθείας από το κατάστημα μας, που βρίσκεται στην Πολυγνώτου 55 στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:30-17:30.

Αποστολή στον χώρο σας: Σε περίπτωση που το επιθυμείτε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μπορούν να αποσταλούν στο χώρο σας κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από κατάστημα courier: Σε περίπτωση που δεν θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας στο χώρο σας, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το πλησιέστερο κατάστημα courierστην περιοχή σας.

Χρόνος Παράδοσης: Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα σε ως και 2 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής.

Κόστος αποστολής: Το κόστος αποστολής είναι ίδιο για όλες τις περιοχές της Ελλάδας και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της παραγγελίας σας.

Παράδοση Σαββάτου: Για τα μεγάλα αστικά κέντρα μπορεί να ζητηθεί παράδοση Σαββάτου, η οποία χρεώνεται με επιπλέον 4 ευρώ.

Αποστολές εκτός Ελλάδος: Τα προϊόντα δύναται να αποσταλούν και εκτός Ελλάδος κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.